Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

ergonomisch-slapen-640.jpg

Beste matras 2022

Koop een goed matras
540.jpg

Een goed matras

Je bent op zoek naar een goede matras, je vraagt je wellicht af hoe je de juiste keuze moet maken en wat voor feiten je hiervoor moet kennen. Hoe zorg je er voor dat de matras voor jou en wellicht je partner de juiste ondersteuning geeft. Daarom ga je nu leren wat je nodig hebt om de perfecte keuze van de beste matras te kunnen maken.

Er zijn veel matrassen die lekker lijken te liggen wanneer je ze test in de showroom. Wij helpen je met het kiezen van de matras die comfortabel en lekker ligt terwijl je slaapt!

Matras met comfortzones

Matrassen die over comfortzones beschikken bestaan al 20 jaar. Comfortzones die je ook daadwerkelijk kan voelen zijn nog altijd een uitzondering. Wanneer je in een willekeurige winkel op een matras met comfortzones gaat liggen, heb je dan wel eens het verschil in hardheid gevoeld tussen schouder-, rug- en heupzone?

Op dit moment vraag je je wellicht af of er een verschil is tussen bedden die lekker liggen als je wakker bent of als je slaapt…
Maar waarom liggen deze matrassen lekker als je wakker bent? Dit komt omdat ze zijn uitgevoerd met dikke comfortlagen, die lekker zacht aanvoelen en waar je in wegzakt. Alleen bestaan deze matrassen niet uit schuim dat jouw lichaam kan ondersteunen waar het nodig is…

Matras met pocketveren

Contour Bedden werkt daarom met matrassen met pocketvering. Onze matrassen bestaan uit de juiste materialen die er samen voor zorgen dat de druk wordt verlaagd op de uitstekende delen van je lichaam, zoals de schouders en heupen. Verder bestaat de matras uit veren op hoogte van de taille die je daar als het ware “draagt” en ondersteunt. Dit is het belangrijkste om in een goede houding in te slaap te kunnen komen en om zonder fysieke klachten op te kunnen staan.

Je vraagt je nu waarschijnlijk af of een matras je echt kan helpen met het verlichten van de dagelijkse pijntjes of je echt dieper kan laten slapen…

Pocketvering matrassen met comfortzones zijn zeer geschikt, omdat veren tegendruk kunnen geven waar het nodig is om je te “dragen”. Daarnaast ventileren ze optimaal, zodat de temperatuur het slaapcomfort niet kan beïnvloeden.

Topkwaliteit en functionaliteit

Contour Bedden werkt al meer dan 20 jaar met een combinatie van deze technieken en materialen. Met onze medische en technische achtergrond hebben we onze producten doorontwikkeld tot de matrassen zoals ze nu zijn: topkwaliteit en functionaliteit staan voorop!

Wij geloven niet in bedden die samengesteld zijn om er leuk uit te zien of om lekker aan te voelen terwijl je wakker bent. Bedden van Contour Bedden zijn gemaakt om te zorgen dat je goed slaapt en zonder klachten wakker wordt!

Maak daarom nu een afspraak of kom spontaan langs, 30 minuten van je tijd kan zal je leven de komende 15 jaar veranderen…

Kom ook het beste matras testen!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

"Bij ons vind je het beste matras. Zo voorkom je rug- en nekklachten".

Jacob Bakker, Slaapspecialist
Gemiddeld uit reviews
via Google en Facebook