Uniek eigen slaapsysteem
Meer dan 20 jaar ervaring
90 dagen slaapgarantie

Altijd in topvorm
met onze bedden
& boxsprings!

Contour Bedden werkt met een geheel eigen bedden- en boxspringmerk. Uniek is de extra soepele schouderzone, die als een perfect passende puzzel samenwerkt met onze matrassen.

Ook voor hoog-laag bedden, zorgledikanten, seniorenbedden en lattenbodems ben je bij ons aan het juiste adres. Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in vele kleuren, stofsoorten, maten en hoogtes. Uitvoerbaar in vlak en elektrisch verstelbaar.

Bedden Boxsprings

Contour Bedden heeft een eigen label boxsprings, dat is ontwikkeld in samenwerking met ergo- en fysiotherapeuten. Onze boxsprings beschikken over een extra duurzame, dubbel geharde pocketvering. En een unieke comfortzone, die zorgt dat je schouder geen tegendruk ondervindt.

Dat alles met een ruime keuze in stoffen, kleuren en verschillende modellen hoofdborden. Zo vind je altijd de boxspring die bij jouw smaak past!

Boxsprings

Bodems Waarom is een goede bodem
zo belangrijk?

Voor het ideale slaapsysteem dienen matras en bodem in perfecte harmonie samen te werken. Daarom werken we enkel met ons eigen label bedden en bodems.

Invloed van de bodem
Invloed van de bodem

Een goede bodem zorgt dat je matras de ondersteuning biedt die je lichaam nodig heeft. Vergelijk het met een schoen die alles in zich heeft om heerlijk te lopen. Zonder veters is het loopcomfort ver te zoeken. Hetzelfde geldt voor een bedbodem. Zonder de juiste drukverdeling komt je matras nooit tot leven.

Unieke schouderzone
Unieke schouderzone

Je schouders zijn de meest uitstekende delen van je lichaam. Niet alleen je matras dient daar op in te spelen, maar ook je bedbodem. De bedden van Contour Bedden hebben een unieke, extra soepele schouderzone. Zo voorkomen we dat je lichaam tijdens de slaap wegkantelt en een ongewenste houding aanneemt.

De juiste combi kiezen
De juiste combi kiezen

Bij Contour Bedden beschikken we over meer dan 20 jaar ervaring in bedden, bodems en matrassen. Als slaapstrateeg adviseren we je graag over de beste combinatie van bodem en matras. Daarnaast geven we je inzicht in je slaapgedrag en leggen we uit hoe je jouw kwaliteit van slapen verbetert.

Bodems Onze verschillende bedoplossingen

Contour Bedden biedt voor iedere situatie de beste oplossing, als het gaat om beddenbodems. Van ons eigen merk boxsprings, instelbare lattenbodems, ledikanten tot speciale matrassen voor bedden met spiraalbodems.

Onze verschillende bedoplossingen

Boxspring met unieke schouderzone

De meest complete bedoplossing die we bieden, is onze boxspring met speciale schouderzone. Want met alleen een goed matras ben je er niet. Onze boxsprings geven alle ruimte aan de drukverdeling van onze matrassen.

Lattenbodem & ledikant

Onze lattenbodems hebben een soepele schouderzone en zijn stevig rond je rug. Daarnaast zijn ze zowel in hoogte als hardheid (eventueel elektrisch) instelbaar. Ook bieden we verschillende ledikanten aan.

Spiraalbodem

Heb je een bed met spiraalbodem? Ook dan kunnen we je helpen bij het vergroten van je slaapgeluk. Dankzij onze speciale matrassen kunnen we het gebrek aan de juiste ondersteuning voor een groot deel opvangen.

3 maanden geleden | Oscar, Rutten
Echt een goed bed
Ja ook wij waren sceptisch. Op Tv en radio wordt van alles beloofd. Ook dit bedrijf verteld je van alles. Vergeet je twijfel. Je krijgt echt advies en echt een heel goed bed.
3 maanden geleden | Jacqueline baak, 's-gravenhage
Erg tevreden
Mijn ervaring over Contour bedden is in 1 woord Top... Ik heb poos geleden een matras gekocht omdat ik last had van mijn heupen rug en schouders en het gaat nu een heel stuk beter....zou mijn matras niet meer kunnen missen...... Dus op zoek naar een goed nieuw matras Raad ik aan om is langs te gaan...
4 maanden geleden | Bernhard Pleijsier, Hasselt
Goede service en begeleiding voor een goed bed wat passend is.
Neemt de tijd en zorgt ervoor dat je een goede keuze kan maken.
4 maanden geleden | Jacob, Ens
Prima uitleg
Prima uitleg en begeleiding
3 maanden geleden | Hans, Wijhe
Goede boxsprings goede matrassen en zeer goed slapen.
Wij hebben een zeer goede ervaring met Contour. hebben We hebben hoog/laagbedden aangeschaft bij Contour omdat we een dagje ouder worden. Het gemak van het op hoogte de bedden opmaken en dat de bedden uit elkaar kunnen worden geschoven is zeer praktisch. Jacob heeft ons kunnen overtuigen wat er nod...
3 maanden geleden | HJA(Henry) Kleene, Zwolle
Heel positief!
Kwaliteit heeft zijn prijs. Maar ik heb het er heel graag voor over!
1 maand geleden | H., Kampen
Geen last meer van rug en slapeloze nachten
Jacob nam uitgebreid de tijd voor ons om te helpen in onze zoektocht naar het ideale bed. We hoefden dan ook niet lang na te denken, en ronden de koop snel af. 8 weken later waren onze rugklachten en slaapproblemen voorbij. Tot op heden slapen we heerlijk, en adviseren we iedereen in onze omgeving d...
3 maanden geleden | Klomp, Genemuiden
goed advies en onze goede nachtrust terug.
We waren op zoek naar een ander bed Ivm rugklachten, we zijn goed geholpen en na uitgebreid advies geslaagd voor een bed. Het is een prachtig bed en ook onze klachten zijn weg door dat het matras en kussen op onze eigen wensen zijn afgestemd .
2 maanden geleden | Peter, Emmeloord
Advies op basis van feiten met als gevolg: goed slapen
Ik kwam bij Jacob nadat ik na mijn zoveelste nieuwe bed/matras weer niet lekker lag. Dit gebeurde meestal in een tijdsbestek van 6 tot 12 maanden. Ik heb alles geprobeerd: bekende merken, medische matrassen maar nergens ben ik zo’n soepele schouderzone tegengekomen. Je lichaam krijgt echt ruimte om...
4 maanden geleden | Dineke, Emmeloord
Prima service
Onze problemen zijn meteen aangepakt en in korte tijd verholpen
3 maanden geleden | E ten kleij, Ens
Tot nu toe voldoet het product
Nog te weinig tijd gehad om een sluitend oordeel te vellen
2 weken geleden | Greet, Zwartsluis
Prima advies gekregen
Men denkt goed met je mee
4 maanden geleden | Arjan , Nijeveen
Zeer tevreden over advies en service van Contour Bedden
Over gestapt van waterbed naar boxspring bed ivm schouder en heup klachten. We werden uiterst hartelijk ontvangen en uitgebreid geïnformeerd door dhr. Jacob Bakker. Na de levering van onze nieuwe boxspring met kussens, was mijn kussen net iets te hard/hoog. Na telefonisch overleg met dhr Bakker, dez...
2 maanden geleden | pieter dolfsma, Kampen
de matrassen voelen anders dan in de winkel geprobeerd
matrassen zijn erg zwaar voor mijn vrouw matrassen zijn geruild voor een zachtere en lichtere uitvoering bedankt voor de service het slaapt veel beter
3 maanden geleden | Wim, Eibergen
Heerlijk liggen, rugklachten verdwenen.
We slapen nu een half jaar op ons hoog-laag en verrijdbare bed. Heerlijk liggen, rugklachten van onze oude bedden als sneeuw voor de zon verdwenen. Niets dan lof voor Jacob die ons een professioneel advies gegeven heeft. We slapen nu probleemloos de hele nacht door. De keuze in kussens enorm en ook...
2 maanden geleden | Aart, Zwolle
Vakkundig advies!
Bij Contour Bedden krijg je op de persoon afgestemd advies wat je nergens anders krijgt. Zo wordt een matras samengesteld die écht voor jou geschikt is. Dus géén gok of je er wel lekker op ligt en je ook écht uitgerust wakker wordt. We hebben onze matrassen nu een half jaar en alle irritaties door...
3 maanden geleden | Patrick, Ijsselmuiden
Super service
Wij zijn super blij met ons bed was eerst wel iets wennen maar na een kleine twee weken waren we er al redelijk aan gewend
4 maanden geleden | R.M., Zwolle
Goed advies, uitstekende producten, prima nazorg.
Er werd alle tijd uitgetrokken om ons aan producten op maat te helpen. Dat blijkt in de praktijk prima te werken. Een klein ongemak werd aan huis prima verholpen en leidde nog tot nuttig aanvullend advies
1 maand geleden | albert schenkel, Zuidwolde
uniek in zijn soort
Eigenaar/verkoper heeft kennis van zaken en matrassen zijn van prima kwaliteit.
4 maanden geleden | Francien Voortman, Rijssen
Goede matras
Vooralsnog kan ik redelijk goed slapen op deze matras.Wel verdient het - in mijn persoonlijke situatie - aanbeveling de matras regelmatig even om te draaien.

Bedden Hoog-laag bedden
& seniorenbedden

Contour Bedden is specialist in hoog-laag bedden, zorgledikanten en seniorenbedden. Deze bieden dezelfde mate van comfort als onze standaard bedden, maar hebben extra opties zoals een (elektrische) hoogteverstelling en anti-Trendelenburg. 

Met een hoog-laag bed profiteer je van extra voordelen, zoals het makkelijker verschonen, opmaken en schoonmaken van je bed.

Hoog-laag bedden & seniorenbedden

Slaapproblemen Verhelp jouw
(pijn)klachten

Rugpijn, schouder- en nekpijn, gewrichtspijn, rusteloosheid en moe wakker worden. Het zijn enkele van de klachten die het gevolg kunnen zijn van een bed zonder de juiste drukverdeling.

De combinatie tussen onze bedden en matrassen zorgt dat je wervels de ruimte krijgen die nodig is om deze klachten te voorkomen. Met 20 jaar aan ‘slaapervaring’ geven we gericht advies om je slaapgedrag te verbeteren. Meer lezen over slaapproblemen?

Verhelp jouw (pijn)klachten
‘Zelf slaapgeluk
ervaren?’
Zelf slaapgeluk ervaren?

Veelgestelde vragen

Maak een afspraak

Een afspraak maken, kan tussen 9.00 en 21.00 uur. Op feestdagen zijn we gesloten.

Maak een afspraak
Of ontvang de brochure
Openingstijden
Maandag  Open op afspraak
Dinsdag  10:00 - 17:00
Woensdag  10:00 - 12:00
Woensdagmiddag  Open op afspraak
Donderdag  10:00 - 17:00
Vrijdag  10:00 - 17:00
Zaterdag  10:00 - 16:00
Jacob Bakker
Vragen? Neem contact op »