Uniek eigen slaapsysteem
Meer dan 20 jaar ervaring
90 dagen slaapgarantie

Altijd in topvorm
met onze bedden
& boxsprings!

Contour Bedden werkt met een geheel eigen bedden- en boxspringmerk. Uniek is de extra soepele schouderzone, die als een perfect passende puzzel samenwerkt met onze matrassen.

Ook voor hoog-laag bedden, zorgledikanten, seniorenbedden en lattenbodems ben je bij ons aan het juiste adres. Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in vele kleuren, stofsoorten, maten en hoogtes. Uitvoerbaar in vlak en elektrisch verstelbaar.

Bodems Waarom is een goede bodem
zo belangrijk?

Voor het ideale slaapsysteem dienen matras en bodem in perfecte harmonie samen te werken. Daarom werken we enkel met ons eigen label bedden en bodems.

Invloed van de bodem
Invloed van de bodem

Een goede bodem zorgt dat je matras de ondersteuning biedt die je lichaam nodig heeft. Vergelijk het met een schoen die alles in zich heeft om heerlijk te lopen. Zonder veters is het loopcomfort ver te zoeken. Hetzelfde geldt voor een bedbodem. Zonder de juiste drukverdeling komt je matras nooit tot leven.

Unieke schouderzone
Unieke schouderzone

Je schouders zijn de meest uitstekende delen van je lichaam. Niet alleen je matras dient daar op in te spelen, maar ook je bedbodem. De bedden van Contour Bedden hebben een unieke, extra soepele schouderzone. Zo voorkomen we dat je lichaam tijdens de slaap wegkantelt en een ongewenste houding aanneemt.

De juiste combi kiezen
De juiste combi kiezen

Bij Contour Bedden beschikken we over meer dan 20 jaar ervaring in bedden, bodems en matrassen. Als slaapstrateeg adviseren we je graag over de beste combinatie van bodem en matras. Daarnaast geven we je inzicht in je slaapgedrag en leggen we uit hoe je jouw kwaliteit van slapen verbetert.

Bodems Onze verschillende bedoplossingen

Contour Bedden biedt voor iedere situatie de beste oplossing, als het gaat om beddenbodems. Van ons eigen merk boxsprings, instelbare lattenbodems, ledikanten tot speciale matrassen voor bedden met spiraalbodems.

Onze verschillende bedoplossingen

Boxspring met unieke schouderzone

De meest complete bedoplossing die we bieden, is onze boxspring met speciale schouderzone. Want met alleen een goed matras ben je er niet. Onze boxsprings geven alle ruimte aan de drukverdeling van onze matrassen.

Lattenbodem & ledikant

Onze lattenbodems hebben een soepele schouderzone en zijn stevig rond je rug. Daarnaast zijn ze zowel in hoogte als hardheid (eventueel elektrisch) instelbaar. Ook bieden we verschillende ledikanten aan.

Spiraalbodem

Heb je een bed met spiraalbodem? Ook dan kunnen we je helpen bij het vergroten van je slaapgeluk. Dankzij onze speciale matrassen kunnen we het gebrek aan de juiste ondersteuning voor een groot deel opvangen.

3 dagen geleden | M, Genemuiden
Heerlijk om je bed ‘s avonds weer in te gaan!
Ik hoopte dat wat gezegd werd uit zou komen..en dat is gelukt! Ik kwam voor 2 kussens, maar dat werden 2 kussens en 2 matrassen! Zijn zeer tevreden, slapen stukken beter! Heerlijk om je bed ‘s avonds weer in te gaan :)
7 maanden geleden | albert schenkel, Zuidwolde
uniek in zijn soort
Eigenaar/verkoper heeft kennis van zaken en matrassen zijn van prima kwaliteit.
1 maand geleden | W. Kleij, Hasselt, Hasselt
Goede service
Goede service snelle leveringen
2 maanden geleden | Arjan Lodder, Barneveld
Goed advies en uitstekende service!
Een fijn gesprek met een ter zake kundig iemand.
5 maanden geleden | Lute, Genemuiden
Klasse
Professionele uitleg/begeleiding en superfijne matrassen/kussens
3 weken geleden | Anja , Zwartsluis
Deskundig en onderbouwd advies
Bij Contour Bedden kreeg ik voor het eerst tijdens mijn zoektocht naar een beter bed een goed onderbouwd advies. Ook heel prettig was het meedenken en in de toekomst kijken. Dat heeft onder andere tot gevolg gehad dat ik heb gekozen voor een boxspring op wielen en met de optie hoog/laag. Ook de voor...
3 maanden geleden | Bouke, Emmeloord
De matrassen bevallen boven verwachting!
Vanaf het in gebruik nemen van onze matrassen heb ik geen last meer van nekklachten en sta in de ochtend fit op. Wij zijn blij met de beslissing tot aankoop van de matrassen, na goed advies,
3 maanden geleden | Bernhard, Genemuiden
Perfect advies en een formidabel bed
Jacob heeft ons uitgebreid geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe boxspring. Met zijn professionele kundigheid heeft hij uitgebreid de tijd genomen om voor ons de juiste combinatie samen te stellen. Vanaf dag 1 slapen wij in een weldadig bed, komen uitgerust en ontspannen uit bed. Onze specifiek...
7 maanden geleden | pieter dolfsma, Kampen
de matrassen voelen anders dan in de winkel geprobeerd
matrassen zijn erg zwaar voor mijn vrouw matrassen zijn geruild voor een zachtere en lichtere uitvoering bedankt voor de service het slaapt veel beter
7 maanden geleden | Aart, Zwolle
Vakkundig advies!
Bij Contour Bedden krijg je op de persoon afgestemd advies wat je nergens anders krijgt. Zo wordt een matras samengesteld die écht voor jou geschikt is. Dus géén gok of je er wel lekker op ligt en je ook écht uitgerust wakker wordt. We hebben onze matrassen nu een half jaar en alle irritaties door...
6 maanden geleden | Greet, Zwartsluis
Prima advies gekregen
Men denkt goed met je mee
5 maanden geleden | Jansiska Bastiaannet, Genemuiden
Geweldig geholpen en luisterend oor.
Raad het iedereen aan om daar zijn bed te kopen. Goed advies. En is het niet goed omdat je nog niet lekker slaapt geen probleem er word naar jou slaap houding gekeken.
3 weken geleden | Ina, Dronten
Heerlijk om weer lekker te slapen
We kregen hele goede uitleg van Jacob over welk bed bij ons past. Nadat ik er eerst even aan moest wennen, slaap ik nu fanfastisch. Het is zelfs zo passend, dat ik op vakantie op andere matrassen niet meer lekker kan liggen. Ik heb nu ook een reistopper besteld zodat ik ook op vakantie weer heerlijk...
2 dagen geleden | Lourens van Dalen, Zwolle
Goed advies. Goede service.
Vanuit een ervaring met een stugge pokkenverenmatras, ondanks de vele 'veren' die wij voor een geschikte prijs kochten naar een speciaal ontwikkelde pokkenverenmatras met verschillende 'merkbare' zônes. Wat een verschil!!! Na een gewenningsperiode zijn de rugproblemen nagenoeg weg. Ook de flexibilit...
7 maanden geleden | H., Kampen
Geen last meer van rug en slapeloze nachten
Jacob nam uitgebreid de tijd voor ons om te helpen in onze zoektocht naar het ideale bed. We hoefden dan ook niet lang na te denken, en ronden de koop snel af. 8 weken later waren onze rugklachten en slaapproblemen voorbij. Tot op heden slapen we heerlijk, en adviseren we iedereen in onze omgeving d...
1 maand geleden | Fam. G.A.M. Mulder, Raalte, Raalte
Super
Prima voor lichting waar door je een uitstekende matras koopt. Niet goedkoop maar slaapt uitstekend
1 maand geleden | Peter, Genemuiden
Geweldig
Mijn vrouw en ik hebben 2 matrassen aangeschaft bij Jacob van Contour bedden en Jacob heeft ons uitstekend geholpen om een juiste keuze te maken en achteraf, we slapen er nu ruim 2 maanden op, kunnen we zeggen dat Jacob weet waar hij het over heeft. We slapen super op onze nieuwe matrassen. Peter e...
3 dagen geleden | André , Zwolle
Super geholpen
Jacob heeft alle tijd voor ons genomen! Ook toen we twijfelden aan de kussens Weer perfect geholpen
2 maanden geleden | G., Genemuiden
Goede aankoop gedaan
Na vrij lang geslapen te hebben op een waterbed nu overgestapt naar een hoog- laag bed van Contour en dit bevalt prima.
3 dagen geleden | Evelien, Zwolle
Zeer tevreden
Een fijn bed, goede kussens en uitstekende matrassen

Bedden Boxsprings

Contour Bedden heeft een eigen label boxsprings, dat is ontwikkeld in samenwerking met ergo- en fysiotherapeuten. Onze boxsprings beschikken over een extra duurzame, dubbel geharde pocketvering. En een unieke comfortzone, die zorgt dat je schouder geen tegendruk ondervindt.

Dat alles met een ruime keuze in stoffen, kleuren en verschillende modellen hoofdborden. Zo vind je altijd de boxspring die bij jouw smaak past!

Boxsprings

Slaapproblemen Verhelp jouw
(pijn)klachten

Rugpijn, schouder- en nekpijn, gewrichtspijn, rusteloosheid en moe wakker worden. Het zijn enkele van de klachten die het gevolg kunnen zijn van een bed zonder de juiste drukverdeling.

De combinatie tussen onze bedden en matrassen zorgt dat je wervels de ruimte krijgen die nodig is om deze klachten te voorkomen. Met 20 jaar aan ‘slaapervaring’ geven we gericht advies om je slaapgedrag te verbeteren. Meer lezen over slaapproblemen?

Verhelp jouw (pijn)klachten

Bedden Hoog-laag bedden
& seniorenbedden

Contour Bedden is specialist in hoog-laag bedden, zorgledikanten en seniorenbedden. Deze bieden dezelfde mate van comfort als onze standaard bedden, maar hebben extra opties zoals een (elektrische) hoogteverstelling en anti-Trendelenburg. 

Met een hoog-laag bed profiteer je van extra voordelen, zoals het makkelijker verschonen, opmaken en schoonmaken van je bed.

Hoog-laag bedden & seniorenbedden
‘Zelf slaapgeluk
ervaren?’
Zelf slaapgeluk ervaren?

Veelgestelde vragen

Maak een afspraak

Een afspraak maken, kan tussen 9.00 en 21.00 uur. Op feestdagen zijn we gesloten.

Maak een afspraak
Of ontvang de brochure
Openingstijden
Maandag  Open op afspraak
  09:00 - 21:00
Dinsdag  10:00 - 17:00
Woensdag  10:00 - 12:00
Woensdagmiddag  Open op afspraak
Donderdag  10:00 - 17:00
Vrijdag  10:00 - 17:00
Zaterdag  10:00 - 16:00
  -
Koopavond  Elke avond: Op afspraak
  19:00 - 21:00
Vrijdag 31-5  Gesloten
Jacob Bakker
Vragen? Neem contact op »