Uniek eigen slaapsysteem
Meer dan 20 jaar ervaring
90 dagen slaapgarantie

Ons vakmanschap De onafhankelijke slaapstrateeg!

Contour Bedden is een 100% onafhankelijke slaapstrateeg, gevestigd in het Overijsselse Genemuiden. Met meer dan 20 jaar vakervaring kent eigenaar Jacob Bakker de geheimen van een effectieve nachtrust. In samenwerking met ergo- & fysiotherapeuten werd een unieke slaapmethode ontwikkeld.

De onafhankelijke slaapstrateeg!

De juiste slaaphouding!

Onze slaapmethode richt zich op de juiste houding van je schouders, heupen en taille. Essentiële onderdelen zijn onze speciaal ontworpen boxsprings, matrassen en hoofdkussens, die jouw lichaamscontour de best mogelijke drukverdeling bieden. Voor nachtrust waarvan je alleen maar kunt dromen!

De juiste slaaphouding!

Onze kernwaarden Optimaal slapen,
energiek ontwaken!

Jou optimaal laten slapen en energiek laten ontwaken. Dat is het ultieme doel van Contour Bedden. We bieden je alles wat je daarvoor nodig hebt. Met onze kernwaarden geven we vorm aan jouw slaapgeluk!

Bekwame expertise
Bekwame expertise

Met kennis van zaken en jarenlange ervaring willen we de autoriteit zijn in de wereld van nachtrust. En daarnaast hoogwaardige kwaliteit bieden.

Dienstbare service
Dienstbare service

We gaan ver in onze service. We zijn intrinsiek gemotiveerd om jouw slaapproblemen te verhelpen en je zo perspectief te bieden op een energieker leven.

Persoonlijke verbinding
Persoonlijke verbinding

We houden van het persoonlijke contact met jou. We hopen dat je Contour Bedden ziet als de ‘vriend’ die je helpt bij het vergroten van jouw slaapgeluk.

Slaapproblemen Verhelp jouw
(pijn)klachten

Rugpijn, schouder- en nekpijn, gewrichtspijn, rusteloosheid en moe wakker worden. Het zijn enkele van de klachten die het gevolg kunnen zijn van een slaapsysteem dat niet de juiste ondersteuning biedt.

De combinatie tussen onze bedden, matrassen en hoofdkussens zorgt dat je wervels de ruimte krijgen die nodig is om klachten te voorkomen. Met 20 jaar aan ‘slaapervaring’ geven we gericht advies om je slaapgedrag te verbeteren. Meer lezen over slaapproblemen?

Verhelp jouw (pijn)klachten
Maak een afspraak

Een afspraak maken, kan tussen 9.00 en 21.00 uur. Op feestdagen zijn we gesloten.

Maak een afspraak
Of ontvang de brochure
Openingstijden
Maandag  Open op afspraak
Dinsdag  10:00 - 17:00
Woensdag  10:00 - 12:00
Woensdagmiddag  Open op afspraak
Donderdag  10:00 - 17:00
Vrijdag  10:00 - 17:00
Zaterdag  10:00 - 16:00
Jacob Bakker
Vragen? Neem contact op »