Uniek eigen slaapsysteem
Meer dan 20 jaar ervaring
90 dagen slaapgarantie

Ergonomisch matras
met voelbare
comfortzones

Contour Bedden werkt met een geheel eigen matrasmerk, dat in samenwerking met ergo- en fysiotherapeuten werd ontwikkeld. Onze unieke matrassen onderscheiden zich door hun voelbare comfortzones. Deze bieden jouw lichaam de juiste drukverdeling. 

Iedereen heeft wel van deze zones gehoord, maar heb je ze ooit ook echt gevoeld? Hard waar het hard moet zijn. Zacht, waar jouw lichaam dat vraagt. Kom je er na 90 dagen achter dat het gekozen matras toch niet de juiste ondersteuning biedt? Of dat je klachten niet verminderen? Dan mag je deze kosteloos omruilen voor een andere uitvoering!

Matrassen De werking van een goed ergonomisch matras

Je schouders, heupen en taille spelen een cruciale rol in de kwaliteit van jouw nachtrust. Bij een onjuiste balans raakt je lichaam niet in de zo belangrijke ‘diepe slaapfase’. Het gevolg is dat je onvoldoende rust of zelfs pijnklachten oploopt.

Onze matrassen vormen zich geheel naar de contour van je lichaam en ontlasten deze. Zachte comfortzones bieden je schouders en heupen alle ruimte voor hun natuurlijke positie. Hardere comfortzones zorgen juist dat je taille de beste ondersteuning krijgt om je rug volledig te kunnen rekken en wervels ruimte te geven.

Kom langs en ervaar het in onze showroom

De werking van een goed ergonomisch matras

Onze matrassen De voordelen op een rijtje

Het aanbod aan matrassen in Nederland is ontzettend groot. Wat is nu het juiste matras, passend bij jouw slaapgedrag en eventuele (pijn)klachten? Ons antwoord: een matras waarin alles samenkomt!

Comfortzones <br>die je echt voelt
Comfortzones
die je echt voelt

Onze comfortzones zorgen dat je niet óp het matras ligt, maar er meer ín. Voor de beste ondersteuning en optimaal slaapcomfort!

Ongestoord en <br>dieper slapen
Ongestoord en
dieper slapen

Zonder drukpunten bij je schouder en heup woel en draai je ook minder tijdens je nachtrust. Zo slaap je dieper en rust je veel beter uit.

Meer ontspanning en minder rugklachten
Meer ontspanning en minder rugklachten

Onze matrassen dragen en 'rekken' je rug, wat zorgt voor meer ontspanning. Deze ondersteuning vermindert rugklachten.

Altijd in de juiste slaaphouding
Altijd in de juiste slaaphouding

Voor een betere nachtrust is je slaaphouding erg belangrijk. In de juiste houding slaap je rustiger en word je uitgerust wakker.

Slaapproblemen Verhelp jouw klachten met onze ergonomische matrassen

Rugpijn, schouder- en nekpijn, gewrichtspijn, rusteloosheid en moe wakker worden. Het zijn enkele van de klachten die het gevolg kunnen zijn van een matras zonder de juiste drukverdeling.

Onze (medische) matrassen zorgen dat jouw wervels de ruimte krijgen die nodig is om klachten te voorkomen. Met 20 jaar aan ‘slaapervaring’ geven we gericht advies om je slaapgedrag te verbeteren. 

Onze matrassen zijn leverbaar vanaf 499,- tot 1295,- Lees er alles over in onze brochure

Verhelp jouw klachten met onze ergonomische matrassen
3 maanden geleden | Hans, Wijhe
Goede boxsprings goede matrassen en zeer goed slapen.
Wij hebben een zeer goede ervaring met Contour. hebben We hebben hoog/laagbedden aangeschaft bij Contour omdat we een dagje ouder worden. Het gemak van het op hoogte de bedden opmaken en dat de bedden uit elkaar kunnen worden geschoven is zeer praktisch. Jacob heeft ons kunnen overtuigen wat er nod...
2 weken geleden | Greet, Zwartsluis
Prima advies gekregen
Men denkt goed met je mee
4 maanden geleden | Jacob, Ens
Prima uitleg
Prima uitleg en begeleiding
4 maanden geleden | Oscar, Rutten
Echt een goed bed
Ja ook wij waren sceptisch. Op Tv en radio wordt van alles beloofd. Ook dit bedrijf verteld je van alles. Vergeet je twijfel. Je krijgt echt advies en echt een heel goed bed.
4 maanden geleden | Francien Voortman, Rijssen
Goede matras
Vooralsnog kan ik redelijk goed slapen op deze matras.Wel verdient het - in mijn persoonlijke situatie - aanbeveling de matras regelmatig even om te draaien.
3 maanden geleden | E ten kleij, Ens
Tot nu toe voldoet het product
Nog te weinig tijd gehad om een sluitend oordeel te vellen
3 maanden geleden | Wim, Eibergen
Heerlijk liggen, rugklachten verdwenen.
We slapen nu een half jaar op ons hoog-laag en verrijdbare bed. Heerlijk liggen, rugklachten van onze oude bedden als sneeuw voor de zon verdwenen. Niets dan lof voor Jacob die ons een professioneel advies gegeven heeft. We slapen nu probleemloos de hele nacht door. De keuze in kussens enorm en ook...
3 maanden geleden | Jacqueline baak, 's-gravenhage
Erg tevreden
Mijn ervaring over Contour bedden is in 1 woord Top... Ik heb poos geleden een matras gekocht omdat ik last had van mijn heupen rug en schouders en het gaat nu een heel stuk beter....zou mijn matras niet meer kunnen missen...... Dus op zoek naar een goed nieuw matras Raad ik aan om is langs te gaan...
2 maanden geleden | Aart, Zwolle
Vakkundig advies!
Bij Contour Bedden krijg je op de persoon afgestemd advies wat je nergens anders krijgt. Zo wordt een matras samengesteld die écht voor jou geschikt is. Dus géén gok of je er wel lekker op ligt en je ook écht uitgerust wakker wordt. We hebben onze matrassen nu een half jaar en alle irritaties door...
2 maanden geleden | Peter, Emmeloord
Advies op basis van feiten met als gevolg: goed slapen
Ik kwam bij Jacob nadat ik na mijn zoveelste nieuwe bed/matras weer niet lekker lag. Dit gebeurde meestal in een tijdsbestek van 6 tot 12 maanden. Ik heb alles geprobeerd: bekende merken, medische matrassen maar nergens ben ik zo’n soepele schouderzone tegengekomen. Je lichaam krijgt echt ruimte om...
3 maanden geleden | Patrick, Ijsselmuiden
Super service
Wij zijn super blij met ons bed was eerst wel iets wennen maar na een kleine twee weken waren we er al redelijk aan gewend
4 maanden geleden | Arjan , Nijeveen
Zeer tevreden over advies en service van Contour Bedden
Over gestapt van waterbed naar boxspring bed ivm schouder en heup klachten. We werden uiterst hartelijk ontvangen en uitgebreid geïnformeerd door dhr. Jacob Bakker. Na de levering van onze nieuwe boxspring met kussens, was mijn kussen net iets te hard/hoog. Na telefonisch overleg met dhr Bakker, dez...
1 maand geleden | albert schenkel, Zuidwolde
uniek in zijn soort
Eigenaar/verkoper heeft kennis van zaken en matrassen zijn van prima kwaliteit.
2 maanden geleden | pieter dolfsma, Kampen
de matrassen voelen anders dan in de winkel geprobeerd
matrassen zijn erg zwaar voor mijn vrouw matrassen zijn geruild voor een zachtere en lichtere uitvoering bedankt voor de service het slaapt veel beter
4 maanden geleden | Bernhard Pleijsier, Hasselt
Goede service en begeleiding voor een goed bed wat passend is.
Neemt de tijd en zorgt ervoor dat je een goede keuze kan maken.
4 maanden geleden | Dineke, Emmeloord
Prima service
Onze problemen zijn meteen aangepakt en in korte tijd verholpen
4 maanden geleden | R.M., Zwolle
Goed advies, uitstekende producten, prima nazorg.
Er werd alle tijd uitgetrokken om ons aan producten op maat te helpen. Dat blijkt in de praktijk prima te werken. Een klein ongemak werd aan huis prima verholpen en leidde nog tot nuttig aanvullend advies
3 maanden geleden | Klomp, Genemuiden
goed advies en onze goede nachtrust terug.
We waren op zoek naar een ander bed Ivm rugklachten, we zijn goed geholpen en na uitgebreid advies geslaagd voor een bed. Het is een prachtig bed en ook onze klachten zijn weg door dat het matras en kussen op onze eigen wensen zijn afgestemd .
1 maand geleden | H., Kampen
Geen last meer van rug en slapeloze nachten
Jacob nam uitgebreid de tijd voor ons om te helpen in onze zoektocht naar het ideale bed. We hoefden dan ook niet lang na te denken, en ronden de koop snel af. 8 weken later waren onze rugklachten en slaapproblemen voorbij. Tot op heden slapen we heerlijk, en adviseren we iedereen in onze omgeving d...
3 maanden geleden | HJA(Henry) Kleene, Zwolle
Heel positief!
Kwaliteit heeft zijn prijs. Maar ik heb het er heel graag voor over!

Matrassen In harmonie met de bedbodem

Een goed matras is één. Maar zonder de juiste bodem bereikt deze nooit zijn volledige potentie. Beide dienen in perfecte harmonie samen te werken. Daarom werken we met ons eigen merk boxsprings. Deze beschikken over een extra soepele, losse schouderzone, die de druk op je schouders vermindert. Voor de meest optimale werking van je matras!

Kom langs en ervaar het in onze showroom

In harmonie met de bedbodem

Topper Wanneer heb ik een topper nodig?

Een goed matras heeft eigenlijk geen topper nodig. Deze extra toplaag is doorgaans niet meer dan een comfort verhogend element, dat minimale ondersteuning biedt.

Maar heb je nu net een duur merkmatras gekocht? En ondervind je weinig slaapgeluk? Contour Bedden helpt je - letterlijk en figuurlijk - graag de pijn te verzachten. Ons eigen merk ergonomisch verantwoorde toppers beschikt over 7 comfortzones. Zo halen we alsnog het maximale uit je matras!

Wil je meer uitleg over een goede topper?

Wanneer heb ik een topper nodig?

Matrassen De juiste combi van een harde of een zachte matras

De comfortzones in onze matrassen voorkomen dat je tijdens je slaap gaat draaien en woelen voor een betere houding. En daardoor dus niet in je diepe slaap komt. Deze zones voorkomen ook dat je door een onnatuurlijke houding (pijn)klachten ondervindt.

Kortom, de matrassen van Contour Bedden zijn niet zozeer hard of zacht. Maar hebben de perfecte combinatie van beide! Ze zijn verkrijgbaar in zowel een 1- als 2-persoonsuitvoering, in verschillende maatvoeringen. Voor ieder wat wils!

Wil je meer weten over hoe je weer goed kan slapen?

De juiste combi van een harde of een zachte matras

Veelgestelde vragen

Maak een afspraak

Een afspraak maken, kan tussen 9.00 en 21.00 uur. Op feestdagen zijn we gesloten.

Maak een afspraak
Of ontvang de brochure
Openingstijden
Maandag  Open op afspraak
Dinsdag  10:00 - 17:00
Woensdag  10:00 - 12:00
Woensdagmiddag  Open op afspraak
Donderdag  10:00 - 17:00
Vrijdag  10:00 - 17:00
Zaterdag  10:00 - 16:00
Jacob Bakker
Vragen? Neem contact op »