Uniek eigen slaapsysteem
Meer dan 20 jaar ervaring
90 dagen slaapgarantie

Geniet van een bed met verstelbare bodem Kies de juiste boxspring met verstelbare bodem

Wil je een boxspring met een verstelbare bodem? Bij 95% van deze boxsprings met een elektrische bodem die op de markt aangeboden worden, wordt maar aan 1 kenmerk voldaan. Het gaat dan om de functionaliteit (hoog-laag, elektrisch systeem, een optrekker). Echter ontbreken er 2 belangrijke zaken. We vertellen je er meer over!

1. Lig technisch goed op jouw boxspring met verstelbare bodem

Doordat er bij de ontwikkeling van de boxsprings met verstelbare bodem vooral rekening wordt gehouden met de functionaliteit ervan, wordt het ligcomfort vaak uit het oog verloren. Mensen die gebruik maken van een een boxspring met elektrische lattenbodem hebben hieraan juist nog meer behoefte dan mensen met een “normaal” bed. Contour Bedden start bij de ontwikkeling van hoog-laag boxsprings met het juiste slaapcomfort. Wanneer dit optimaal is, wordt er gewerkt aan de functionaliteit.

2. Uiterlijk: ruime keuze

Je wil graag dat jouw nieuwe boxspring de aandacht trekt in je slaapkamer. Of dat het juist een rustpunt is. Helaas is er vaak maar keuze uit een paar kleuren en formaten. Weet je al welk formaat je wil? Mooi! Dat gaan we regelen. Al onze bedden en matrassen zijn in elke gewenste maatvoering beschikbaar.

Dan komt nu het leukste stuk: de kleur en het materiaal van jouw nieuwe boxspring uitzoeken. We beginnen dan met wegstrepen. Zo komen we steeds een stapje dichterbij de boxspring die je graag wil.

Hoog laag boxspring prijs

Wij bieden technische hoog laag boxsprings, maar de prijs van hoog laag boxsprings is niet duur. Bij bekende merken betaal je mee aan de reclame. Dit is bij ons niet het geval. Hierdoor kunnen wij een goede kwaliteit garanderen, zonder dat je een hoge prijs moet betalen. We geven je graag een idee van de prijzen van onze boxsprings. Je kunt ze hier rustig bekijken.

Ontdek het zelf

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor een boxspring met verstelbare bodem? En wil je genieten van een nachtrust, zoals je dit nog nooit hebt gedaan? Kom dan naar onze winkel en we geven je vrijblijvend advies.

Maak een afspraak

Een afspraak maken, kan tussen 9.00 en 21.00 uur. Op feestdagen zijn we gesloten.

Maak een afspraak
Of ontvang de brochure
Openingstijden
Maandag  Open op afspraak
  09:00 - 21:00
Dinsdag  10:00 - 17:00
Woensdag  10:00 - 12:00
Woensdagmiddag  Open op afspraak
Donderdag  10:00 - 17:00
Vrijdag  10:00 - 17:00
Zaterdag  10:00 - 16:00
  -
Koopavond  Elke avond: Op afspraak
  19:00 - 21:00
Vrijdag 31-5  Gesloten
Jacob Bakker
Vragen? Neem contact op »