Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Matras-contour-bedden-768.jpg

Onze matrassen

Onze collectie matrassen is leverbaar in elke maatvoering. Ze beschikken over een unieke pocketvering die zorgt voor een natuurlijke lichaam/ slaaphouding. Deze comfortzones zorgen voor een optimale druk verdeling met veel stabiliteit en evenwicht. En leverbaar in de hardheid die bij je lichaam past.

nightstore-webbeeld-2022-mrt-over-matrassen-2.jpg

Boxsprings

Bij onze boxsprings is de schouderzone uniek. Hij heeft een opbouw van comfortzones die in de schouder en heupzone kan worden aangepast. Door deze zachte zones kan de matras meer samenwerken om de druk punten weg te nemen. Dit bevordert een een natuurlijke lighouding om de slaapkwaliteit te verbeteren.

Meer over de boxsprings
Lattenbodem-Contour.jpg

Lattenbodem

Een bodem hoor samen te werken met de matras. Daarom is onze bodem zo instelbaar dat hij de druk en de ondersteuning geeft die nodig is om in een natuurlijke slaaphouding te kunnen liggen. De bodem is in elke maatvoering leverbaar; zowel vlak als elektrisch verstelbaar. Deze afstelling van de lattenbodem wordt ingesteld tijdens de levering perfect voor jou lichaam.

Hoog-laag-boxspring-640.jpg

Hoog Laag Boxsprings

Omdat een goede nachtrust bijdraagt aan een vitaal leven, hebben wij een speciale lijn ontwikkeld. Onze COMFORT+-lijn is speciaal voor degene die een comfortabele nacht wil. En voorzien van alle gemakken.

Meer over Hoog Laag Boxsprings
capiton-plus-(4)-1655991101.jpg

Hoofdborden

Contour bedden heeft maar liefst 30 modellen hoofdborden in de collectie. Elk bord heeft zijn eigen unieke mogelijkheden en is in elke maat dik of dun verkrijgbaar. Van strak, klassiek tot landelijke stijlen met knopen, stiksels of bies. Lengte of breedte lijnen of blokken alles is mogelijk.

Topper-7comfortzones-1024.jpg

Toppers

Een topper geeft de beste steun als deze ook 7 zones heeft. bekijk onze Unieke topper

Bekijk onze topmatras
goeddekbed-nieuw-540.jpg

Dekbedden

Contour Bedden heeft veel verschillende dekbedden in huis en levert geweldige service zodat je er jaren van kan genieten.

Bekijk de dekbedden
kussen-700.jpg

Hoofdkussens

Het vinden van een goed hoofdkussen kan een hele uitdaging zijn. Bij Contour Bedden hebben we daarom een groot aanbod, zodat je altijd een kussen vindt die bij jou past!

hoeslaken-580.jpg
Hoeslekens, moltons en dekbedovertrekken

Bedtextiel

Contour Bedden biedt een kwalitatief en trendy assortiment. Je hebt bij goed bedtextiel kopen de keuze uit tientallen modellen van de meest bekende merken.

Bekijk ons bedtextiel