Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

reviews-640.jpg

Reviews

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8!

De reviews zijn onafhankelijk en kun je terugvinden via Google reviews & Facebook

10
"Goede en eerlijke uitleg en topservice"

Op zoek naar nieuwe matrassen kwamen we bij Contour Bedden terecht. Goede en eerlijke uitleg en topservice. Denkt goed mee en alles is bespreekbaar

Fam Altena, Genemuiden
9
.8
"Ook worden de rugklachten minder"

Blij dat we voor Contour Bedden matrassen gekozen hebben" Goede matrassen, goede service! Wij zijn blij dat we voor Contour Bedden matrassen gekozen hebben! Nu uitgerust wakker worden zonder rugpijn.

Inge van den Belt, Genemuiden
9
.2
"Goed geholpen"

Ik ben onlangs bij Contour Bedden geweest en ben goed geholpen door de eigenaar! Hij keek bijvoorbeeld naar mijn slaaphouding en ook wat voor mijn lichaam het beste is qua kussen en matras!! Bedankt voor de goede service!!

J. Pongers, Rijssen

"Ik was meteen verkocht"

Sinds half september slaap ik op mijn nieuwe bed, gekocht in Contour Bedden in Genemuiden. Ik ben een en al lof over mijn nieuwe bed!
Ik heb 30 jaar op een waterbed geslapen. Beviel me goed, maar op een gegeven moment kreeg ik last van rusteloze benen, kramp in de benen en de warmte van het bed beviel me ook niet meer. En ik lag gewoon niet meer lekker.

Ik kwam in Contour Bedden terecht en Jacob nam alle tijd voor me. Uitgebreide uitleg over slapen, het bed en ik kon proef liggen.
Ik was meteen verkocht. De schok kwam toen ik de prijs hoorde. Oef, zoveel had ik niet uitgetrokken voor een nieuw bed.

Toch besloot ik het te doen, al was het alleen maar om niet nog een boel winkels af te gaan. De uitleg die ik gekregen had, was duidelijk en eerlijk. Nu, na 2 maanden slapen in het bed, wil ik niet meer anders! Ik slaap veel beter (heb daarvoor veel last gehad van slapeloosheid),rusteloze benen zijn verdwenen en de kramp is nog maar weinig. Dus, wat mij betreft, een echte aanrader!
Surrenda Kuut, Diever

9
.5
"Heerlijk geslapen"

Heerlijk geslapen op mijn nieuwe matras. Top! Ook genoten van een top ontbijt.

Klarisse Broer-Altena, Genemuiden
9
.5
"We stappen nu uitgeslapen uit bed"

Jarenlang geslapen en opgestaan met rugpijn. Sinds we de matrassen van Contour Bedden hebben, is het over. We stappen nu uitgeslapen uit bed. Van harte aanbevolen!

Fam. Berghuis, Zwolle
9
.5
"Super ervaring"

Super ervaring met Contour Bedden, we worden iedere morgen ‘uitgerust’ wakker. En als na enkele weken een ontbijt als verrassing

Anneke Beens, Genemuiden
afstandsbediening-2100.jpg
wakker-2100.jpg
comfortbed-2100.jpg
10
"Goed geholpen"

Goed geholpen door Contour Bedden, vanwege rugklachten kreeg ik gelijk een tijdelijke matras mee in afwachting van de bestelde matras in de juiste maat. Matras hielp al de eerste nacht tegen de rugpijn, nu geen klachten meer. Later bij levering van het nieuwe matras werden onze eigen lattenbodems perfect afgesteld. Wij zijn dik tevreden met de Contour Bedden.

Steven Verhoek, Hasselt
9
.4
"De matrassen en kussens werden snel geleverd."

"Ik slaap weer heerlijk! Na een interessante uitleg wordt er in de winkel gekeken naar je slaaphouding. Ondanks dat mijn partner en ik een ander matras hebben uitgekozen, hebben we geen naad in het midden. De matrassen en kussens werden snel geleverd. Ook konden we 1 kussen zo omruilen naar een zachtere, nadat we een paar weken erop hadden geslapen. Super service dus!"

Marion van Zuuk, Genemuiden
8
"Duidelijk en logisch verhaal"

Wegens rugklachten op zoek naar een andere matras, werd een andere manier van slapen door de combinatie van matras en boxspring. Duidelijk en logisch verhaal. De klachten verdwijnen en we worden weer uitgerust wakker! Ook de bijbehorende kussentjes bevallen goed.

Gert Rietjens, Zwolle

"Slaap stukken beter"

Door Contour Bedden slaap ik door nieuwe matras en nieuwe kussens echt stukken beter.
A. van Dijk, Genemuiden

9
.1
"Super matras"

Goede uitleg en een super matras!

Geanne Leusink, Genemuiden
9
.1
"Wij slapen uitgerust"

Deskundig vriendelijk goede service en uitstekende producten. Wij slapen uitgerust.

Klaas Berghuis, Zwolle
9
.5
"Deskundig"

Deskundig en goed advies!

Bertine van der Kolk, Genemuiden
nightstore-webbeeld-14.jpg
slapen-2100.jpg
lattenbodem-2100.jpg
9
.5
"Uitgebreid en helder geïnformeerd over de werking van Contour Bedden matras"

Sinds maart 2019 slapen we nu op deze matras. Het is opvallend dat ik voordien vaak last had van (lage) rugpijn maar dat ik daar momenteel weinig tot geen last meer van heb. We zijn ook zeer tevreden over de service. Op alle eventueel nog aanwezige vragen achteraf wordt direct gereageerd en helder geadviseerd.

Gerard Slont, Genemuiden
9
.5
"Onze beste aankoop ooit!"

Jacob heeft ons in alle rust plezierig vertelt over wat je lijf 's nachts doorstaat. Geen commercieel verhaal maar het beste advies over de kracht van een goede nachtrust. Slapen is wel het belangrijkste moment van de dag, dus wij kunnen Contour Bedden na 5 maanden slapen meer dan aanbevelen. Onze beste aankoop ooit!

Maureen van Haaren, Apeldoorn
10
"Geen pijntjes meer, niet tussendoor wakker worden."

Na een zoektocht van 12 jaar ben ik bij Jacob gekomen van Contour Bedden in Genemuiden. Hier heb je 1 slaapsysteem wat goed is en niet meer doorontwikkeld hoeft te worden. Het verhaal is logisch, de bedden zijn logisch en na 4 a 5 maanden moet ik zeggen dat het echt werkt. Geen pijntjes meer, niet tussendoor wakker worden.

Peter Siemonsma, Emmeloord
contour-webbeeld-home-mobile-7.jpg
Ook enthousiast geworden?

Vraag onze gratis brochure aan

8
"Ook worden de rugklachten minder"

We worden heerlijk uitgerust wakker en worden ‘s nachts zelden wakker, dus we slapen dieper dan voorheen. Ook worden de rugklachten minder. We raden dit zeker aan!

Carlijn de Kleine, Zwolle
10
"Zeker een aanrader"

Heel correct en succesvol geholpen door Jacob bij aankoop nieuwe boxspring en kussens. Man heeft verstand van slapen. Zeker een aanrader.

Floor Knuivers, Emmeloord
9
.5
"We gingen met een goed gevoel weg"

We werden heel prettig geholpen vanmorgen goed geadviseerd door Jacob, die weet waar hij over praat. Hij had alle tijd voor ons, we gingen met een goed gevoel weg. Hoe ik slaap op het aanbevolen matras weet ik nog niet want hij wordt over 6 á 8 weken bezorgd.

Janny Hess-v/d Bend, Zwolle

Bel (038)2340030

Maak een afspraak

Welkom in Genemuiden aan de Langestraat 32 . Goed advies is de basis van het beste bed. Wij nemen hiervoor ruim de tijd. Graag maken wij daarom een afspraak.

Wilt u langskomen zonder afspraak? Wij maken graag tijd voor je.
Bel dan even: 038-2340030