Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

ergonomisch-slapen-640.jpg

Privacy statement

Lees hier ons privacy statement

Privacy statement Contour Bedden

Contour Bedden, gevestigd aan de Langestraat 32 8281 AM Genemuiden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in dit privacy statement.

Als je een afspraak maakt, de slaapkwaliteittest maakt of als dealer van Contour Bedden aan de slag gaat, laat je je persoonlijke gegevens bij Contour Bedden achter. In dit privacy statement leggen wij je uit wat er met jouw gegevens gebeurt. Omdat Contour Bedden jouw privacy belangrijk vindt, gaat Contour Bedden zorgvuldig met jouw gegevens om.

Heb je na het lezen van dit privacy statement nog vragen? Stel ze gerust aan de via info@contourbedden.nl

Welke gegevens verwerkt Contour Bedden van jou?

De volgende gegevens verwerkt Contour Bedden mogelijk van jou:

  • Naam
  • Plaatsnaam van de vestiging
  • Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummer

Wat doet Contour Bedden met jouw gegevens?

Contour Bedden kan jouw gegevens gebruiken voor verschillende doelen:

Contact opnemen
Als je een van onze formulieren hebt ingevuld, dan kunnen we telefonisch of via e-mail contact met je opnemen. Als je een afspraak wil maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheid voor een afspraak in onze showroom. Wil je een verkooppunt worden van Contour Bedden? Dan nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Versturen van servicemails
Met servicemails houden wij jou, als consument, op de hoogte van relevante onderwerpen die betrekking hebben op het gekochte matras, boxspring of lattenbodem.

Versturen van nieuwsbrieven
Op jouw verzoek stuurt Contour Bedden je graag nieuwsbrieven met gratis tips, artikelen en updates over onze boxsprings, matrassen en lattenbodems. Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor een nieuwsbrief. Dat kan door in de nieuwsbrief te klikken op “afmelden”.

Versturen en verstrekken van aangevraagde informatie
Op jouw verzoek stuurt Contour Bedden je graag brochures. Ook voor het verstrekken van door jou gevraagde inlichtingen en voor het reageren op jouw vragen gebruiken wij jouw gegevens. Als je bij ons offertes aanvraagt, dan kunnen we je één of meerdere vervolgmails toesturen met relevante informatie. Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor deze mails. Dat kan door in de mail te klikken op “afmelden”.

Persoonlijke communicatie & gebruiksvriendelijkheid
Wij kunnen jouw gegevens gebruiken om je een zo persoonlijk mogelijke ervaring te bieden, indien je hiermee akkoord gaat in bijvoorbeeld de cookie-instellingen. Bijvoorbeeld op onze website, in e-mailnieuwsbrieven of via persoonlijk contact.

Verbetering van onze website
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de site.

Wet- & regelgeving
Wij volgen de op ons rustende wet- en regelgeving voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals de AVG.

Wie heeft toegang tot jouw gegevens?

Alleen werknemers van Contour Bedden kunnen jouw gegevens inzien. Jouw gegevens worden alleen aan derden verstrekt als dit relevant is voor de uitvoering van onze dienstverlening of als Contour Bedden daartoe wettelijk verplicht is. Contour Bedden verkoopt jouw persoonsgegevens niet aan derden.

Hoe beveiligt Contour Bedden jouw gegevens?

Op de website van Contour Bedden wordt gebruik gemaakt van een SSL-beveiliging.

Inzage, correctie en verwijdering

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt dit mailen naar info@contourbedden.nl.

Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Contour Bedden en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben, in een digitaal bestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Als je Contour Bedden verzoekt jouw gegevens te verwijderen, dan doet Contour Bedden dit zo spoedig mogelijk, tenzij Contour Bedden wettelijk verplicht is om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of wanneer er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten, zoals het voeren een juridische zaak.

Contour Bedden reageert zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 4 weken op een verzoek.

Bewaartermijn

Contour Bedden bewaart jouw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk is of zo lang als de wet ons voorschrijft.

Klacht

Als je niet tevreden bent over hoe Contour Bedden met jouw gegevens omgaat, kun je een klacht indienen bij Contour Bedden door een e-mail te sturen naar info@contourbedden.nl. Je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dit privacy statement (versie 1.1) is voor het laatst gewijzigd op 22 april 2022.