Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

technisch-640.jpg

Technische matrassen en bedbodems

We vertellen je er meer over
matras-540.jpg

Technische matrassen en bedbodems

We zijn specialist in het ontwikkelen van technische matrassen en bedbodems. Geen verzameling van merkmatrassen en verschillen tussen hard en zacht.

Ook geen “mooie” bodems die weinig tot geen meerwaarde bieden om beter te kunnen slapen. Dit klinkt raar, er zijn zoveel soorten bedden. Helaas zijn wij uniek met onze producten. Wij produceren dit zélf en hebben met onze producten maar 1 doel, namelijk om je beter te laten slapen! We kunnen dit mooi of sober maken maar het moet daarom ook zeker niet duur zijn! Al onze medewerkers begrijpen door middel van hun medische achtergrond precies wat jij nodig hebt.

Wij bieden onze technische matrassen en bedbodems aan in onze eigen winkels en in meer dan 30 technische beddenwinkels in binnen- en buitenland.

De waarheid achter een écht goed bed

Waarom is een goed bed kiezen vaak een nachtmerrie? Er zijn ontzettend veel beddenwinkels bijgekomen de laatste 10 jaar… Hierdoor is de kwaliteit zeker niet toegenomen! 90% van deze winkels verkoopt heel veel bekende merken en ze doen dit jammer genoeg ook nog eens allemaal op dezelfde manier. U laten kiezen wat je fijn vindt. Wij adviseren je wat je nodig hebt tijdens het slapen. Je moet het allemaal maar weten, wij leggen je dit graag uit zodat je kan voelen wat een goed bed hoort te doen.

De kwaliteit van onze nachtrust hangt alleen maar af van de kwaliteit van onze diepe slaap. Onze diepe slaap ongestoord laten “gebeuren” is het enige doel van een goed bed. Hoe leuk die andere 80% van de tijd, die men in een bed doorbrengt, ook mag zijn. Het heeft niets met het tot rustkomen te maken… Als wij matrassen en bodems maken die alle stoorelementen in onze diepe slaap kunnen minimaliseren, dán pas halen we het maximale uit onze diepe slaap om uitgerust wakker te kunnen worden.

Wij als slaapspecialisten, laten je daarom eerst begrijpen hoe “de slaap” in elkaar zit, wat uw lichaam nodig heeft in die slaap en laten u voelen hoe dat nu écht moet voelen. Kortom, het commerciële verhaal verschilt fundamenteel van de technische waarheid! Kom de échte waarheid ontdekken achter een echt goed bed bij Contour Bedden.

Wil je ook een écht goed bed?

Maak een afspraak en kom het testen in onze showroom!

"Bij Contour Beddden vind je alleen écht goede bedden!"

Jacob Bakker, Slaapspecialist
Gemiddeld uit reviews
via Google en Facebook