Uniek eigen slaapsysteem
Meer dan 20 jaar ervaring
90 dagen slaapgarantie

Nieuws Contour Bedden presenteert compleet nieuwe bedrijfslook op Biestemerk

Contour Bedden onderging de afgelopen periode een flinke metamorfose. We kregen niet alleen een nieuw logo en nieuwe huisstijl, maar gaven ook onze website een flinke upgrade. Eigenaar Jacob Bakker presenteert de nieuwe bedrijfslook en site tijdens Biestemerk op 17 oktober. Je bent van harte welkom aan de Langestraat 32 en maakt ook nog eens kans om 2 matrassen te winnen.


Bakker is al meer dan 20 jaar actief in de slaapwereld. Zijn in Nederland unieke slaapsysteem werd ontwikkeld in samenwerking met ergo- en fysiotherapeuten. Het bestaat uit matrassen met voelbare comfortzones, die zorgen voor een uitgebalanceerde drukverdeling op het lichaam. De boxsprings van Contour Bedden zijn voorzien van een extra soepele schouderzone, die de werking van het matras versterkt. De boxsprings zijn zelfs verkrijgbaar in een hoog-laag-uitvoering, om langer thuis te kunnen blijven wonen.

Vormgeven aan slaapgeluk

Met dit eigen merk slaapsysteem helpt Bakker graag zo veel mogelijk mensen aan ultiem slaapgeluk. “Veel mensen ondervinden klachten na hun nachtrust”, legt de Genemuidenaar uit. “Ze hebben bijvoorbeeld last van hun nek of rug. Of worden gewoon niet uitgerust wakker. De oorzaak is vaak een verkeerd matras, bed of hoofdkussen. Of een combinatie van de 3. Ook het slaapgedrag speelt een belangrijke rol.”

Bewustwording over slaapgedrag

Maar hoe kies je vervolgens het beste slaapsysteem voor jouw lichaam en manier van slapen? “Deze vraag staat centraal tijdens een vrijblijvend adviesgesprek”, vertelt Bakker. “Ik wil mensen door de bomen het bos laten zien. Ik probeer ze bewust te maken van wat er gebeurt tijdens hun slaap. Maar ook wat het lichaam nodig heeft voor een effectieve nachtrust. In ons slaapcentrum kunnen ze vervolgens zelf ervaren wat een goed matras en bed met je lichaam doen.”

Welkom op de Biestemerk

Om in de toekomst nog meer mensen te kunnen bereiken, vernieuwde Bakker de website van Contour Bedden. Inclusief logo en huisstijl. Tijdens Biestemerk kun je vrijblijvend een kijkje komen nemen in het vernieuwde slaapcentrum. Een afspraak maken is niet (altijd) nodig. Je vindt er matrassen en bedden in iedere prijsklasse. Bijvoorbeeld boxsprings vanaf 1.995 euro en matrassen vanaf 499 euro. Ook is er een aparte collectie kindermatrassen vanaf 149 euro.

Win 2 matrassen

Speciaal voor Biestemerk houdt Contour Bedden opruiming van dekbedovertrekken. Deze zijn al vanaf 30 euro verkrijgbaar. Daarnaast kun je meedoen aan een mooie winactie. “Er staat een grote vaas met pocketveren”, legt Bakker uit. “Mensen mogen raden hoeveel dat er zijn. Uit alle goede antwoorden loten we een winnaar van 2 van onze matrassen. De nummers 2 en 3 winnen een hoofdkussen. Ik heet iedereen van harte welkom!”

Maak een afspraak

Een afspraak maken, kan tussen 9.00 en 21.00 uur. Op feestdagen zijn we gesloten.

Maak een afspraak
Of ontvang de brochure
Openingstijden
Maandag  Open op afspraak
  09:00 - 21:00
Dinsdag  10:00 - 17:00
Woensdag  10:00 - 12:00
Woensdagmiddag  Open op afspraak
Donderdag  10:00 - 17:00
Vrijdag  10:00 - 17:00
Zaterdag  10:00 - 16:00
  -
Koopavond  Elke avond: Op afspraak
  19:00 - 21:00
Vrijdag 31-5  Gesloten
Jacob Bakker
Vragen? Neem contact op »