Uniek eigen slaapsysteem
Meer dan 20 jaar ervaring
90 dagen slaapgarantie

Wij richten ons op het verlichten van rugpijn Rugpijn na het slapen

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. Bij Contour Bedden richten we ons op het verbeteren van jouw slaapgeluk en het verlichten van rugpijn na het slapen.

Lees hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen en je begrijpt hoe onze matrassen en slaapsystemen rugpijn kunnen verlichten en jou de nachtrust geven die je verdient.

Wat zijn de oorzaken van rugpijn? Rugpijn na het slapen herkennen en begrijpen

Rugpijn na het slapen kan een onverwachte en verontrustende ervaring zijn. Het is een frustrerend en hinderlijk probleem. Is jouw bed of matras de boosdoener? Wat zijn de oorzaken van rugpijn?

Slecht bed of slecht matras herkennen

Het herkennen van de oorzaken van rugpijn na het slapen begint bij het beoordelen van jouw bed en matras. Een slecht bed of matras kan een van de belangrijkste boosdoeners zijn als het gaat om rugklachten.

Enkele tekenen van een slecht bed of matras zijn onder meer doorgezakte plekken, verlies van veerkracht, of het gevoel dat je niet uitgerust wakker wordt.

Bekijk ook onze pagina met meer informatie over het beste matras bij rugklachten.

Rugpijn na het slapen herkennen en begrijpen
5 maanden geleden | Bouke, Emmeloord
De matrassen bevallen boven verwachting!
Vanaf het in gebruik nemen van onze matrassen heb ik geen last meer van nekklachten en sta in de ochtend fit op. Wij zijn blij met de beslissing tot aankoop van de matrassen, na goed advies,
2 maanden geleden | Peter, Genemuiden
Geweldig
Mijn vrouw en ik hebben 2 matrassen aangeschaft bij Jacob van Contour bedden en Jacob heeft ons uitstekend geholpen om een juiste keuze te maken en achteraf, we slapen er nu ruim 2 maanden op, kunnen we zeggen dat Jacob weet waar hij het over heeft. We slapen super op onze nieuwe matrassen. Peter e...
1 maand geleden | Evelien, Zwolle
Zeer tevreden
Een fijn bed, goede kussens en uitstekende matrassen
3 maanden geleden | Arjan Lodder, Barneveld
Goed advies en uitstekende service!
Een fijn gesprek met een ter zake kundig iemand.
1 maand geleden | Henk, Genemuiden
Weer lekker slapen
Vriendelijke bediening en nette afhandeling.
1 maand geleden | M, Genemuiden
Heerlijk om je bed ‘s avonds weer in te gaan!
Ik hoopte dat wat gezegd werd uit zou komen..en dat is gelukt! Ik kwam voor 2 kussens, maar dat werden 2 kussens en 2 matrassen! Zijn zeer tevreden, slapen stukken beter! Heerlijk om je bed ‘s avonds weer in te gaan :)
9 maanden geleden | albert schenkel, Zuidwolde
uniek in zijn soort
Eigenaar/verkoper heeft kennis van zaken en matrassen zijn van prima kwaliteit.
9 maanden geleden | H., Kampen
Geen last meer van rug en slapeloze nachten
Jacob nam uitgebreid de tijd voor ons om te helpen in onze zoektocht naar het ideale bed. We hoefden dan ook niet lang na te denken, en ronden de koop snel af. 8 weken later waren onze rugklachten en slaapproblemen voorbij. Tot op heden slapen we heerlijk, en adviseren we iedereen in onze omgeving d...
5 maanden geleden | Bernhard, Genemuiden
Perfect advies en een formidabel bed
Jacob heeft ons uitgebreid geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe boxspring. Met zijn professionele kundigheid heeft hij uitgebreid de tijd genomen om voor ons de juiste combinatie samen te stellen. Vanaf dag 1 slapen wij in een weldadig bed, komen uitgerust en ontspannen uit bed. Onze specifiek...
3 maanden geleden | Fam. G.A.M. Mulder, Raalte, Raalte
Super
Prima voor lichting waar door je een uitstekende matras koopt. Niet goedkoop maar slaapt uitstekend
3 maanden geleden | G., Genemuiden
Goede aankoop gedaan
Na vrij lang geslapen te hebben op een waterbed nu overgestapt naar een hoog- laag bed van Contour en dit bevalt prima.
6 maanden geleden | Lute, Genemuiden
Klasse
Professionele uitleg/begeleiding en superfijne matrassen/kussens
8 maanden geleden | Greet, Zwartsluis
Prima advies gekregen
Men denkt goed met je mee
6 maanden geleden | Jansiska Bastiaannet, Genemuiden
Geweldig geholpen en luisterend oor.
Raad het iedereen aan om daar zijn bed te kopen. Goed advies. En is het niet goed omdat je nog niet lekker slaapt geen probleem er word naar jou slaap houding gekeken.
9 maanden geleden | Aart, Zwolle
Vakkundig advies!
Bij Contour Bedden krijg je op de persoon afgestemd advies wat je nergens anders krijgt. Zo wordt een matras samengesteld die écht voor jou geschikt is. Dus géén gok of je er wel lekker op ligt en je ook écht uitgerust wakker wordt. We hebben onze matrassen nu een half jaar en alle irritaties door...
2 maanden geleden | W. Kleij, Hasselt, Hasselt
Goede service
Goede service snelle leveringen
2 maanden geleden | Anja , Zwartsluis
Deskundig en onderbouwd advies
Bij Contour Bedden kreeg ik voor het eerst tijdens mijn zoektocht naar een beter bed een goed onderbouwd advies. Ook heel prettig was het meedenken en in de toekomst kijken. Dat heeft onder andere tot gevolg gehad dat ik heb gekozen voor een boxspring op wielen en met de optie hoog/laag. Ook de voor...
2 maanden geleden | Ina, Dronten
Heerlijk om weer lekker te slapen
We kregen hele goede uitleg van Jacob over welk bed bij ons past. Nadat ik er eerst even aan moest wennen, slaap ik nu fanfastisch. Het is zelfs zo passend, dat ik op vakantie op andere matrassen niet meer lekker kan liggen. Ik heb nu ook een reistopper besteld zodat ik ook op vakantie weer heerlijk...
1 maand geleden | André , Zwolle
Super geholpen
Jacob heeft alle tijd voor ons genomen! Ook toen we twijfelden aan de kussens Weer perfect geholpen
1 maand geleden | Lourens van Dalen, Zwolle
Goed advies. Goede service.
Vanuit een ervaring met een stugge pokkenverenmatras, ondanks de vele 'veren' die wij voor een geschikte prijs kochten naar een speciaal ontwikkelde pokkenverenmatras met verschillende 'merkbare' zônes. Wat een verschil!!! Na een gewenningsperiode zijn de rugproblemen nagenoeg weg. Ook de flexibilit...

Hoe is jouw matras en slaaphouding? Lage rugpijn na het slapen

Een veelvoorkomende vorm van rugpijn die optreedt na het slapen is lage rugpijn. Lage rugpijn kan variëren van mild ongemak tot veel pijn en kan het gevolg zijn van verschillende factoren, waaronder het slaapsysteem. Als je merkt dat je vaak wakker wordt met lage rugpijn, kan het tijd zijn om jouw matras en slaaphouding onder de loep te nemen.

Lage rugpijn na het slapen

Het probleem aanpakken Oorzaken van rugpijn na het slapen

Het begrijpen van de oorzaken van rugpijn na het slapen is essentieel om het probleem aan te pakken. Enkele veelvoorkomende oorzaken zijn:

Oorzaken van rugpijn na het slapen
  • Verkeerde slaaphouding: Een van de meest voorkomende oorzaken van rugpijn na het slapen is een verkeerde slaaphouding. Als je niet goed uitgelijnd ligt met het matras, kan dit extra druk op de rug uitoefenen en leiden tot pijnlijke spieren en gewrichten. Het kiezen van de juiste slaaphouding is cruciaal om deze vorm van rugpijn te voorkomen.
  • Matrastype: Het type matras dat je gebruikt speelt een grote rol bij rugpijn na het slapen. Een versleten matras dat niet langer de juiste ondersteuning biedt, kan jouw ruggengraat uitlijnen en leiden tot pijnlijke klachten. Matrassen die te zacht of te stevig zijn voor jouw lichaam kunnen ook problemen veroorzaken.
  • Kussens: Het kussen is net zo belangrijk als het matras als het gaat om het voorkomen van rugpijn. Oude, versleten kussens die hun vorm hebben verloren, bieden niet de juiste ondersteuning voor de nek en kunnen leiden tot spanning in de rug.
  • Lichaamsgewicht: Overgewicht kan extra druk uitoefenen op de rug tijdens het slapen, vooral als je op je rug ligt. Dit kan leiden tot pijnlijke rugklachten bij het wakker worden.
  • Slaapstoornissen: Sommige slaapstoornissen, zoals slaapapneu, kunnen ook bijdragen aan rugpijn na het slapen. Onregelmatige slaappatronen en veelvuldig draaien en woelen tijdens de slaap kunnen leiden tot overmatige spanning in de rug.

Rugpijn na het slapen verlichten Onze oplossingen voor rugpijn na het slapen

Rugpijn na het slapen kan het dagelijkse leven aanzienlijk beïnvloeden. We hebben ons daarom gespecialiseerd in het bieden van effectieve oplossingen die helpen om rugpijn na het slapen te verlichten en om zo vorm te geven aan jouw slaapgeluk.

Elke situatie is anders. Daarom bieden we een scala aan oplossingen om rugpijn na het slapen te verlichten. We werken samen met jou om het perfecte matras, kussen en slaapsysteem te vinden dat aan jouw behoeften voldoet. Ons doel is om jou een goede nachtrust te bieden zonder rugpijn, zodat je elke dag met hernieuwde energie kunt beginnen.

Onze oplossingen voor rugpijn na het slapen

Oplossing #1 Matrasadvies op maat

Een van onze belangrijkste diensten is het bieden van matrasadvies op maat. We geloven dat er geen one-size-fits-all oplossing is als het gaat om matrassen. Wij werken nauw met jou samen om jouw specifieke behoeften en slaapgewoonten te begrijpen. Op basis van deze informatie helpen we je bij het selecteren van het ideale matras voor jouw lichaamstype en slaaphouding. Of je nu de voorkeur geeft aan een traagschuimmatras, een pocketveringmatras of een latexmatras, wij hebben opties die aan al jouw behoeften voldoen.

Matrasadvies op maat

Oplossing #2 Aanpassingen en maatwerk

Elk individu is uniek. Maar we komen meer overeen dan we denken. We hebben allemaal schouders heupen en een taille die moet worden gedragen. Daarom bieden we aanpassingen en maatwerkopties voor onze matrassen. Als jouw rugpijn specifieke eisen vereist, kunnen we het matras aanpassen om aan deze eisen te voldoen. Of het nu gaat om het aanpassen van de stevigheid, het toevoegen van speciale lagen of het maken van andere wijzigingen, we zorgen ervoor dat jouw matras perfect bij jou past.

Aanpassingen en maatwerk

Oplossing #3 Ergonomisch ontwerp

Onze matrassen zijn ontworpen met oog voor ergonomie. Dit in samenspreek met ergo- en fysiotherapeuten. De matrassen passen zich aan de contouren van jouw lichaam aan, zodat je ruggengraat in de juiste positie blijft ondersteunen tijdens het slapen. Dit zorgt ervoor dat je 's ochtends wakker wordt zonder rugpijn. We hebben jarenlang onderzoek gedaan naar slaapgedrag en lichaamsmechanica om ervoor te zorgen dat onze matrassen de beste ondersteuning bieden.

Ergonomisch ontwerp

Oplossing #4 Kussenadvies

Naast matrassen bieden we ook advies over kussens die passen bij jouw slaapbehoeften. Een goed en ergonomisch kussen is essentieel om de juiste ondersteuning te bieden aan nek en hoofd, waardoor spanning in de rug wordt verminderd. Wij helpen bij het selecteren van het juiste kussen om jouw slaapcomfort te optimaliseren. Kies een goed hoofdkussen door gebruik te maken om deze 14 dagen gratis uit te proberen.

Kussenadvies

We streven naar perfectie! Ons vakmanschap

Kwaliteit en comfort

We streven naar perfectie in elk aspect van onze producten. Onze matrassen worden met de grootste zorg en precisie vervaardigd in samenwerking met ergo- en fysiotherapeuten. Hierdoor bieden we jou het hoogste niveau van comfort .

Rugpijn na het slapen wordt vaak veroorzaakt door een verkeerde matraskeuze. Daarom hebben we ons toegewijd aan het produceren van matrassen van topkwaliteit die zijn ontworpen om rugpijn te verminderen.

Ergonomisch ontwerp

Onze matrassen zijn ontworpen met oog voor ergonomie. Ze passen zich aan de contouren van je lichaam aan, zodat de ruggengraat in de juiste positie blijft tijdens jouw slaap. Dit zorgt ervoor dat je 's ochtends wakker wordt zonder rugpijn. We hebben jarenlang onderzoek gedaan naar slaapgedrag en lichaamsmechanica om ervoor te zorgen dat onze matrassen de beste ondersteuning bieden.

Ons doel is om jou een goede nachtrust te bieden zonder rugpijn, zodat je elke dag vol energie en vrij van pijn kunt beginnen. Jouw welzijn is onze hoogste prioriteit.

Wil je meer informatie over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij zijn er om jou te helpen genieten van de best mogelijke nachtrust.

Ons vakmanschap
Maak een afspraak

Een afspraak maken, kan tussen 9.00 en 21.00 uur. Op feestdagen zijn we gesloten.

Maak een afspraak
Of ontvang de brochure
Openingstijden
Dinsdag  10:00 - 17:00
Woensdag  10:00 - 12:00
Woensdagmiddag  Gesloten
Donderdag  10:00 - 17:00
Vrijdag  10:00 - 17:00
Zaterdag  10:00 - 16:00
  -
Koopavond  Elke avond: Op afspraak
Jacob Bakker
Vragen? Neem contact op »