Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

matras-voor-rugklachten-1280.jpg

Welke matras bij rugklachten?

Het voorkomen en verminderen van rugklachten

Een bed die doet wat hij moet doen

Een matras heeft grote invloed op het vermogen van je rug om te herstellen. Een goed matras houdt je rug soepel, door het op alle juiste drukpunten volledig te ondersteunen. Stel je eens voor hoe dit je dagelijkse leven volledig kan veranderen.
Door de bomen het bos weer zien. Wat voor ondersteuning heb ik nodig om goede te slapen of zonder rugklachten op te staan. Het beste matras ontwikkeld samen met ergo- en fysio therapeuten..

Wil je weten wat invloed heeft op jou slaapkwaliteit?

Matras-rugpijn-640.jpg
Word uitgerust en zonder klachten wakker!

Welke matras bij rugklachten?

Heb je last van rugklachten? Sta je iedere ochtend op met deze klachten en verminderen of verdwijnen ze in de loop van de dag? Wellicht dat je online al rond hebt gekeken voor tips, zodat je geen last meer hebt van je rugpijn. Zoek niet verder: we geven je dé tip! Slapen op een goed matras helpt bij rugklachten. Een fysiotherapeut is dus niet altijd nodig. Maar welk matras kies je bij rugklachten? We leggen het je hieronder uit.

Wat onze klanten vinden

10
"Geen pijntjes meer, niet tussendoor wakker worden."

Na een zoektocht van 12 jaar ben ik bij Jacob gekomen van Contour Bedden in Genemuiden. Hier heb je 1 slaapsysteem wat goed is en niet meer doorontwikkeld hoeft te worden. Het verhaal is logisch, de bedden zijn logisch en na 4 a 5 maanden moet ik zeggen dat het echt werkt. Geen pijntjes meer, niet tussendoor wakker worden.

Peter Siemonsma, Emmeloord
9
.5
"Onze beste aankoop ooit!"

Jacob heeft ons in alle rust plezierig vertelt over wat je lijf 's nachts doorstaat. Geen commercieel verhaal maar het beste advies over de kracht van een goede nachtrust. Slapen is wel het belangrijkste moment van de dag, dus wij kunnen Contour Bedden na 5 maanden slapen meer dan aanbevelen. Onze beste aankoop ooit!

Maureen van Haaren, Apeldoorn
10
"Goed geholpen"

Goed geholpen door Contour Bedden, vanwege rugklachten kreeg ik gelijk een tijdelijke matras mee in afwachting van de bestelde matras in de juiste maat. Matras hielp al de eerste nacht tegen de rugpijn, nu geen klachten meer. Later bij levering van het nieuwe matras werden onze eigen lattenbodems perfect afgesteld. Wij zijn dik tevreden met de Contour Bedden

Steven Verhoek, Hasselt

Bel (038)2340030

Maak een afspraak

Welkom in Genemuiden aan de Langestraat 32 . Goed advies is de basis van het beste bed. Wij nemen hiervoor ruim de tijd. Graag maken wij daarom een afspraak. Wilt u langskomen zonder afspraak? Wij maken graag tijd voor je. Bel dan even 038-2340030

contour-webbeeld-home-mobile-7.jpg
WIL JE MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN WAT ZE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Gratis brochure

matras-rugklachten-540-(1).jpg

Rugpijn door matras

Wellicht denk je nu: rugpijn door matras? Kan dat? Jazeker! Rugpijn door een matras kan komen doordat je geen goede slaaphouding hebt. Een goede slaaphouding werkt namelijk preventief en kan helpen bij herstel als je rugklachten ervaart. Een goede slaaphouding bereik je door te slapen op een matras met goede ondersteuning en drukverdeling. Een actief matras helpt je bij het bereiken van een goede slaaphouding.

Wat is een goed matras bij rugklachten?

Maar welk matras bij rugklachten kies je? Vaak wordt een hard matras aanbevolen. Helaas is dit alles behalve goed rugklachten. De klachten verergeren dan juist. Daarom is het slapen op een actief matras belangrijk.

We hebben het nu al een paar keer genoemd: kies voor een actief matras! Maar wat is eigenlijk een actief matras? Een actief matras is een matras dat zorgt voor de juiste verdeling tussen jouw lichaam en het matras. De matrassen zijn zacht in de zones waar dit zo moet zijn, maar ook hard wanneer dit van belang is.

Een goed matras bij rugklachten kies je door erop te letten of je de verschillende zones daadwerkelijk kunt voelen. Ga in de winkel, in het midden, van het matras zitten met je hele gewicht en kijk of de matras meegeeft door je gewicht. Als het matras niet meegeeft als je erop zit, dan kan je heup helemaal niet weg wanneer je ligt.

Let erop dat wanneer je gaat liggen, dat je taille gedragen wordt door het matras. Daarnaast moet de schouderzone zachter zijn dan de heupzone, omdat de heupen zwaarder zijn dan de schouders. Op deze manier vind je een goed matras bij rugklachten.

bezoek-de-showroom-(1).jpg

Bezoek onze showroom

Adres Contour Bedden
Langestraat 32
8281 AM Genemuiden
Plan route

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 tot 17:00 uur ('s avonds op afspraak)
Woensdag: 10:00 tot 12:00 uur ('s middags gesloten)
Donderdag: 10:00 tot 17:00 uur ('s avonds op afspraak)
Vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Maak een winkelafspraak
beter-slapen-250.jpg
wakker-worden-250.jpg

Vind het beste topmatras voor rugklachten

Wil je ook ervaren welk matras bij rugklachten het beste werkt? Of heb je nog vragen over rugklachten die ontstaan door een matras? Neem gerust contact met ons op via 038 - 234 00 30 of plan online een afspraak in. In de winkel kun je zelf (vrijblijvend) ervaren hoe een goede slaaphouding voelt. Zo vind je jouw topmatras bij rugklachten!