Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

rugklachten-640.jpg

Wat is het beste bed voor rugklachten?

Word weer uitgerust wakker
rugklachten-540.jpg

Kies het beste bed voor rugklachten

Iedere dag wordt je rug opnieuw belast. Zonder dat je het wellicht doorhebt, vraag je daardoor veel van je rug. Wist je dat de rug het beste ontspant tijdens je slaap? Daarom is een goed bed belangrijk wanneer je last hebt van rugklachten. Maar wat is nu eigenlijk het beste bed voor rugklachten? En is een boxspring goed voor de rug? We leggen het je graag uit!

geen-rugklachten-540.jpg

Zoek een goed bed voor rugklachten uit en word uitgerust wakker!

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het zoeken naar het beste bed voor rugklachten. Eigenlijk draait het meer om de samenwerking tussen het bed en het juiste matras. Het matras zorgt uiteindelijk voor het slaapcomfort.

Maar welk matras is dan de beste keuze? Vaak wordt er bij rugklachten een hard matras aangeraden. Dit zou zorgen voor meer ondersteuning tijdens de slaap. Toch is dit alles behalve het beste advies. Doordat het matras te hard is, wordt er een onnatuurlijke houding aangenomen. Hierdoor ontstaan of verergeren rugklachten juist.

Ook een zacht matras zorgt voor een onnatuurlijke slaaphouding. Een zacht matras voelt lekker aan als je erop ligt. Maar alleen wanneer je wakker bent. Zodra je slaapt, zakt het matras door en krijg je geen ondersteuning. Hierdoor voelt het alsof je in een hangmat ligt.

Kies daarom altijd voor een actief matras. Bij een actief matras voel je de ondersteunende comfortzones. Wanneer je op dit matras ligt, merk je deze comfortzones direct. Het matras is zacht waar dit moet zijn en hard waar dit zo moet zijn. Alleen door middel van een goede taille ondersteuning krijg je het juiste comfort. Op deze manier los je jouw rug- en slaapklachten op en word je weer uitgerust wakker!

bezoek-de-showroom-(1).jpg
Ontdek het zelf

Bezoek onze showroom

Adres Contour Bedden
Langestraat 32
8281 AM Genemuiden
Plan route

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 tot 17:00 uur ('s avonds op afspraak)
Woensdag: 10:00 tot 12:00 uur ('s middags gesloten)
Donderdag: 10:00 tot 17:00 uur ('s avonds op afspraak)
Vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Maak een winkelafspraak